Μετά την παύση προβολής των επεισοδίων λόγω τον γιορτών, ο «Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει με νέες συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα καθηλώσουν.

Μια από αυτές είναι και η αποκάλυψη της Μιράντας, στον Ντίνο, πως η Αμαλία είναι η βιολογική της κόρη και γι΄αυτό δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς όπως είναι γνωστό από την περσινή σεζόν, η Αμαλία ήταν ζευγάρι με τον Ντίνο και πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Πάμε , όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ντίνος προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί η Μιράντα τον χώρισε και μάλιστα όταν την βλέπει να περνάει έξω από τον «Παράδεισο» τρέχει κοντά της, για να την ρωτήσει για ποιον λόγο τον άφησε.  Εκείνη όμως κρατάει ψυχρή στάση απέναντι του και έτσι εκείνος για ακόμα μια φορά νιώθει διαλυμένος.

Ο Ντίνος, στην συνέχεια, στην προσπάθεια του να μάθει την αλήθεια για τον χωρισμό, αφού η Μιράντα δεν του έδωσε καμία απάντηση κατά την συνάντηση τους ,  πλησιάζει την Αμαλία και την ρωτάει αν της έχει μιλήσει γιατί τον παράτησε. Εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και αρχίζει να του λέει διάφορες δικαιολογίες.

Διαβάστε επίσης: Πανταζάρας -Πλαΐνης: Κάνουν πρόβες χωρίς τα παντελόνια τους (βίντεο)

Εντωμεταξύ όταν η Νικολέτα πηγαίνει στον Παράδεισο και του αποκαλύπτει ότι η Μιράντα δεν είναι η βιολογική της μητέρα και ότι αυτό το είχε στήσει η Βικτώρια, βάζει με το μυαλό του ότι αυτός είναι ο λόγος και η Μιράντα δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Τελικά ο Ντίνος καταφέρνει να συναντήσει ξανά τη Μιράντα και μετά από πολύ πίεση από μέρους του, καταφέρνει να την πείσει και να του αποκαλύψει τον λόγο που χώρισαν, ότι δηλαδή η Αμαλία είναι η βιολογική της κόρη.

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και τονίζοντας της ότι πλέον η Αμαλία έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, της ζητάει να είναι και πάλι μαζί. Η Μιράντα όμως ανυποχώρητη του εξηγεί πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρήστος απειλεί τη Νέλλυ ώστε να του πει ποιοςτην έβαλε να κατηγορήσει τον Πάρη. Εκείνη, καταλαμβανόμενη από φόβο, του εξομολογείται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Σίμος. Φυσικά, ο Χρήστος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία προς όφελόςτου και η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Θέλοντας να φύγει μακριά, τηλεφωνεί στον Πάρη και του αποκαλύπτει την αλήθεια, ενώ του λέει πως θα πάει στο τμήμα για να αποσύρει τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του. Κι ενώ ο νεαρός και η οικογένειά του περιμένουν να τελειώσει άμεσα αυτός ο εφιάλτης, η Νέλλυ αγνοείται… Οι ώρες περνούν και ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της, όπου τη βρίσκει νεκρή. Το θέαμα σοκάρει τον νεαρό, ο οποίος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει!

Διαβάστε επίσης: «Παράδεισος των Κυριών» – Γκοτσόπουλος: “Με ένα ποίημα και ένα φιλί θα μάθει ο Ντίνος τη σχέση Αμαλίας – Σίμου