Τα νέα επεισόδια της "Μάγισσας" έρχονται με νέες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν "σεισμό" στην πλοκή της ιστορίας.

Ο Αντρέι ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του όσον αφορά την καταγωγή του και τώρα καλείται να μάθει και τον τρόπο με τον οποίο έχασε όλα τα προνόμια που θα μπορούσε να είχε ως απόγονος του Τζανέτου Λάσκαρη.

Ο Αντρέι, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ όταν έμαθε ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο έτρεφε εμπιστοσύνη και σεβασμό, δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα του για τους γονείς που τον μεγάλωσαν και συγκεκριμένα για τον θετό -πια- πατέρα του, που ποτέ δεν του έδειξε την αγάπη του και πάντα τον είχε σε απόσταση και τον απειλούσε.

Δείτε επίσης: Η γυμνή αλήθεια της "Μάγισσας" - Ποια είναι η Ελλη Τρίγγου που πρωταγωνιστεί στη γνωστή τηλεοπτική



Τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, καταλαβαίνει και για ποιο λόγο του φερόταν έτσι.

Όμως, δεν καταλαβαίνει ακόμα γιατί δεν μεγάλωσε με την κανονική του οικογένεια!

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βρώτσος μαθαίνει από τον γιο του, τον Κοσμά ότι έχει γίνει χαμός στον πύργο των Λασκαραίων και ότι ο Αντρέι είναι γιος τού Τζανέτου Λάσκαρη!

Εκείνος σοκάρεται και του ζητά να τον φέρει σε αυτόν για να του μιλήσει.

Ο Γιάννης Βρώτσος αποκαλύπτει την αλήθεια στον Αντρέι και αρχίζει να κλαίει από τις τύψεις που τον βασανίζουν για το κακό που είχε κάνει 30 χρόνια πριν στον Τζανέτο. Ο Αντρέι τότε του ζητάει να σταματήσει να κλαίει και να του πει για ποιο λόγο του ζητά συγγνώμη όμως προτού προλάβει να τελειώσει τη φράση του, ο Γιάννης Βρώτσος πεθαίνει.

Οι τελευταίες κουβέντες του Γιάννη Βρώτσου, βάζουν τον Αντρέι σε σκέψεις για το τι προσπαθούσε να του πει.

Δείτε ακόμη: "Η Μάγισσα": Νεκροί Κερασίνα, Μισέλ και Πολυξένη



Παράλληλα θυμάται και τον θυμό του Κανέλλου που του είχε πει ότι ο Τζανέτος κρυβόταν από τον Μιχαήλ και πως αν βγει αληθινός, θα το πληρώσει ακριβά.

Όλα αυτά τον βάζουν σε σκέψεις, ότι ίσως ο Μιχαήλ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τζανέτου που τον παραμόρφωσε και τον ανάγκασε να εξαφανιστεί από όλους για πάνω από 30 χρόνια. Ο χαμός του πατέρα τού Βρώτσου, αλλά και το γράμμα που αφήνει πίσω του, προκαλεί αναταράξεις και ερωτηματικά στους Λασκαραίους.

Ο Αντρέι το διαβάζει και πλέον σιγουρεύεται με τα μισόλογα του Γιάννη Βρώτσου, πως ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που ευθύνεται για όσα συνέβησαν στον Τζανέτο.

Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους. Αποκαλύπτει ότι ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά τους και είναι υπεράνω πάσης υποψίας!

Στη συνέχεια πάνε στο γραφείο με τον Μιχαήλ, τον οποίο και ξεμπροστιάζει!

Δείτε επίσης: Ο ΑΝΤ1 βλέπει τριλογία στη "Μάγισσα"

Η Μάγισσα – Δευτέρα στις 21:00