«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη, αλλά επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι έχω κάτι να δώσω. Η κόρη μου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά μπαίνει σιγά σιγά σε σειρά και το επαγγελματικό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Breakfast@Star».

«Κάποτε είχα χαρακτηρίσει “καταραμένη” τη ζώνη 12.00-14.00 του Σκάι, γιατί είναι όντως δύσκολη ζώνη. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη (σ.σ.: Σκορδά)», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου για ΣΚΑΪ: "Όντως διέψευσαν ότι δεν με άφηναν να έχω τον σκύλο μου στο πλατό; - Λέω μόνο αλήθειες" 

«Συμπονώ καθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά. Δεν στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή. Το ξέρω, τα ’χω λουστεί. Τότε δεν μπορούσα και να μιλήσω κιόλας, η αλήθεια είναι. Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο τέλος της ημέρας και της σεζόν αυτό που μένει είναι εάν αγαπάς ένα πρόσωπο, ανεξάρτητα από το κανάλι όπου βρίσκεται».

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: "Μου έφευγαν δάκρυα μόλις έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου"





*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 14/2/2024