Οι τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί με τις συνεχείς εξελίξεις και τις μεγάλες ανατροπές στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Η Μάγισσα".

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Αντρέι που καταφέρνει να βρει την Θεοφανώ και μαζί αποφασίζουν να επισκεφθούν την Μονεμβασία για να βρει τον πατέρα της.

Ωστόσο, ο υπηρέτης της Κυπριανής συνεχίζει να την παρακολουθεί με σκοπό να την βγάλει από την μέση, όπως τον διέταξε η μητέρα του Σπήλιου Γερακάρη.

Καταφέρνει να πιάσει την Θεοφανώ ο άντρας, ενώ ο Αντρέι πέφτει στα χέρια των Τούρκων, ευτυχώς όμως καταφέρνει να ξεφύγει.

Δείτε επίσης: "Η Μάγισσα" επόμενα επεισόδια: Οι τύψεις πνίγουν τη Δαμιανή και αυτοκτονεί...

Ενώ προσπαθεί να βρει την Θεοφανώ, μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της.

Η Θεοφανώ καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του υπηρέτη της Κυπριανής και όταν βρίσκεται με τον Αντρέι, μαθαίνει κι εκείνη την αλήθεια.

Ποια είναι αυτή;

Ο Θράσος Γερακάρης, ο πρώτος σύζυγος της Κυπριανής, είναι ο πατέρας της.

Δείτε ακόμη: Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μαριώ αποκαλύπτει στον Μάρκο τις δολοπλοκίες της Πολυξένης

Ενώ επιστρέφουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων για να κρυφτούν, η Θεοφανώ από το σοκ θα γεννήσει πρόωρα το μωρό της, ένα κοριτσάκι.

Ευτυχισμένη με τον ερχομό του παιδιού της, το επόμενο μέλημά της είναι αν θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της εκδίκησης ή μια καινούριας ζωής μακριά από όλους.

Ο Μάρκος όμως καταφέρνει να την εντοπίσει, και ενώ της είχε υποσχεθεί πως αν γεννήσει κορίτσι θα την άφηνε να φύγει, την παίρνει μαζί με το μωρό πίσω στον Πύργο των Λασκαραίων, παρά τις προσπάθειες του Αντρέι να ανατρέψει την κατάσταση.

Μετά από αυτό το συμβάν κι ενώ οι οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων οδηγούνται όλο και πιο κοντά στα άκρα, ένας καινούριος διωγμός είναι προ των πυλών...

Δείτε επίσης: Ζευγάρι στην "Μάγισσα" και ζευγάρι στην ζωή: Οι δύο ηθοποιοί το παραδέχτηκαν με ένα βίντεο στο Instagram