Απίστευτες εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της "Μάγισσας".

Τις επόμενες μέρες θα δούμε τη Γερακίνα να προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Σκεύω και τον Μισέλ, αφού μαθαίνει για τον έρωτά τους.

Η δολοφονία του Πετρούνη έχει αλλάξει τη συμπεριφορά της. Η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων μπορεί να έχασε άλλα τρία παιδιά, όμως αυτή η φορά για εκείνη είναι διαφορετική, καθώς πιστεύει πως ο Πετρούνης δολοφονήθηκε.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ λέει στην Κυπριανή πως είναι κόρη του άνδρα της

Η νούμερο ένα ύποπτη για τον φόνο του είναι η πεθερά της, η Κυπριανή, ενώ από το μυαλό της δεν φεύγει και η σκέψη πως ο Σπήλιος είχε γνώση του τι θα συμβεί και δεν προσπάθησε να το εμποδίσει.

Η Γερακίνα είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, όποιο κι αν είναι το κόστος, χωρίς να διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα, όπως άλλωστε έκανε και με έναν υπηρέτη της Κυπριανής.

Η Μάγισσα: Πώς θα αντιμετωπίσει η Γερακίνα την αποκάλυψη του μυστικού έρωτα;

Επιστρέφοντας στον πύργο, η Γερακίνα γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί με τον Μισέλ, τη Σκεύω και τον Θράσο. Η ίδια είναι σίγουρη πως η νύφη της δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να απατήσει τον άνδρα της και πιστεύει τα λόγια της, μέχρι που μπροστά της αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό.

Αφού η Γερακίνα πιάνει στα πράσα τον Μισέλ και τη Σκεύω. Ξέρει όμως πως αν αποκαλύψει τα όσα είδε θα γίνει φονικό και έτσι επιλέγει να λύσει μόνη της το θέμα.

Δείτε ακόμη: Από "θείος Κανέλλος" στη "Μάγισσα", δικηγόρος στο "Μaestro"



Αρχικά κατσαδιάζει τη νύφη της και απειλεί τον Γάλλο αρχαιολόγο να μείνει μακριά της και να μην τολμήσει να πλησιάσει τη Σκεύω ποτέ ξανά. Όμως στην πορεία η Γερακάρισσα θα αλλάξει στάση. Αφορμή για όλο αυτό θα σταθεί το γεγονός πως βλέπει πόσο υποφέρει η Σκεύω στα χέρια του Θράσου, αλλά και το μέλλον που θα έχει δίπλα σε έναν τραμπούκο άνδρα.

Παρόλο που είναι γιος της, όπως προαναφέραμε ξέρει πως είναι σκληρός και δεν τρέφει κανένα σεβασμό για τη μητέρα των παιδιών του. 

Έτσι κάνει τη μεγάλη ανατροπή και αποφασίζει να βοηθήσει τη Σκεύω να σώσει τον εαυτό της αλλά και τα παιδιά της.

Ξέρει ότι με τον Μισέλ ζει έναν μεγάλο έρωτα και έτσι αποφασίζει να τους φυγαδεύσει, προκειμένου να φύγουν μακριά, σε άλλο τόπο, ελεύθεροι και χωρίς τον φόβο ότι θα πεθάνουν.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αποκαλύπτεται το αμαρτωλό μυστικό του Τζανή