Συναγερμός χθες το πρωί στον ΑΝΤ1. Τι συνέβη;

Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα Στούντιο Kappa στα Σπάτα, όπου γυρίζονται πολλά προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Εκείνη την ώρα στον «αέρα» ήταν η εκπομπή «Πρωινό». Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου και οι εργαζόμενοι αποχώρησαν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού διακόπηκε και μεταδόθηκε επανάληψη ελληνικής σειράς, συγκεκριμένα το (αγαπημένο αλλά άσχετο με το θέμα) «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο δε Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, προχώρησε σε live μετάδοση στο Instagram μεταφέροντας εικόνες έξω από τα Στούντιο Kappa. Δεν γινόταν εξάλλου να μην αξιοποιήσει και για ίδιον όφελος -για να τραβήξει κόσμο στη συνέχεια της εκπομπής,- τη συγκυρία.

Δείτε επίσης: Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1: Λήξη συναγερμού - Στον "αέρα" ξανά ο Λιάγκας

 

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην Μαρία Κορινθίου

Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι σήμανε λήξη συναγερμού, καθώς διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, οπότε αμέσως οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι μπορούν να επιστρέψουν στα γραφεία τους. Και κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στον «αέρα» στις 12.14. «Το ζήσαμε και αυτό», είπε. Δεν έμεινε όμως εκεί.

Κεφάκια φαίνεται πως είχε ο παρουσιαστής δευτεριάτικα, αφού με αφορμή τα βίαια περιστατικά στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο κατέληξε στη... Μαρία Κορινθίου. Πώς πέτυχε το «κοκτέιλ»;

Ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος τόνισε ότι καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται. Και με αιχμές αποφάσισε λοιπόν να επικοινωνήσει τη δική του αλήθεια και απάντησε στα λεγόμενα των προηγούμενων ημερών της πρώην συνεργάτιδάς του.

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους... Αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτή εδώ την ομάδα», είπε. Χωρίς χάρη (άρρεν γαρ), αλλά όλο «νόημα».

Η Κορινθίου χωρίς περιστροφές θυμίζουμε ότι δήλωσε πως δεν αποχώρησε λόγω «θέματος» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τη διοίκηση του καναλιού. Λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς (ξανά) ότι θέμα υπήρξε με τον Λιάγκα. Και κάπως έτσι κύλησε μια ωραία, ήρεμη μέρα στο πλατό. Και ακόμα πιο «δυναμική» (φυσικά) στα παρασκήνια.

Δείτε ακόμη: Λιάγκας για το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 - ''Tο κάναμε κι αυτό θέμα της εκπομπής''

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/3/2024