Στα ριάλιτι φαίνεται ότι σκοπεύει να επενδύσει στη βραδινή του ζώνη από την επόµενη σεζόν το Open. Κι αυτό κάτι σηµαίνει.

Για την ώρα µαθαίνουµε ότι εξετάζονται πολλά διαφορετικά προγράµµατα και format στο κανάλι της Παιανίας, ωστόσο αυτό που φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως τη δεδοµένη χρονική στιγµή είναι το «TV Stars παρουσιάστε!». Το θυµάστε;

To ριάλιτι είχε προβληθεί για πρώτη φορά το µακρινό 2007 µέσα από τη συχνότητα του Alpha, που τότε ήταν στην ιδιοκτησία του γερµανικού οµίλου media RTL µε την Μπέττυ Μαγγίρα στην παρουσίαση και τον Ηλία Ψινάκη, τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο, τη Ναταλία Γερµανού και την Ντέπυ Γκολεµά ως έµπειρα µέλη της κριτικής επιτροπής.

Σκοπός του προγράµµατος τότε ήταν η ανεύρεση και ανάδειξη νέων τηλεοπτικών προσώπων ως µοναδικών ταλέντων σε ρόλους παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

Στο πρότζεκτ, το οποίο δεν είχε πάει εκείνη την εποχή ιδιαίτερα καλά, κρίνοντας από τα ποσοστά τηλεθέασης, νικήτρια είχε αναδειχθεί η Λίνα Μαρίλη, ενώ στο δυναµικό του Alpha απορροφήθηκε και ξεκίνησε τηλεοπτική καριέρα η συµµετέχουσα στο ριάλιτι Έλενα Παπαβασιλείου. Ως απόφοιτη του ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Τα νέα αστέρια της µικρής οθόνης - Το Open επαναφέρει το ριάλιτι "TV Stars παρουσιάστε"

 

Τα σχέδια του OPEN για το «TV Stars παρουσιάστε»

Αυτό λοιπόν το πρόγραµµα θέλει να επαναφέρει το Open, και τώρα το όνοµα του Ανδρέα Μικρούτσικου ακούγεται για τη θέση του διευθυντή ή ίσως ακόµη και καθηγητή της τηλεοπτικής ακαδηµίας.

Όσον αφορά την παρουσίαση, φηµολογείται έντονα πως θα είναι η Σοφία Αλιµπέρτη, που έχει συµβόλαιο µε την «Barking Well Media», ωστόσο δεν αποκλείεται και το όνοµα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που σε κάθε περίπτωση θα πάρει µέρος, καταλαµβάνοντας µια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Ακούγεται έντονα όµως και το όνοµα της Κατερίνας Γκαγκάκη για µέλος της οµάδας.

Αυτό που εξετάζεται για τη νέα εκδοχή του ριάλιτι είναι να υπάρχει εγκλεισµός, και θα χρησιµοποιηθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Barking Well στο κτίριο της Κάντζας, εκεί όπου διέµεναν οι σπουδαστές του «Fame Story».

Το πρόγραµµα θα µαγνητοσκοπηθεί µέχρι το καλοκαίρι εκτός από τον µεγάλο τελικό.

Η οριστική απόφαση για την υλοποίηση του νέου «TV Stars παρουσιάστε» αναµένεται να ληφθεί το αργότερο µέχρι το Πάσχα. Σύντοµα στις µικρές µας οθόνες.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/3/2024