Μεγάλο ντόρο έκανε στους διαδρόµους του Open το δηµοσίευµα του «S» για τη σχέση του καναλιού µε το κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, που έχει γίνει ακόµα πιο θερµή το τελευταίο διάστηµα απ’ όσο έτσι κι αλλιώς ήταν στο παρελθόν.

Ενα από τα κοµβικά πρόσωπα στην κατεύθυνση αυτή είναι ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός και ουσιαστικά «υπαρχηγός» του Στέφανου Κασσελάκη ανέκαθεν διατηρούσε πολύ σηµαντικό δίαυλο επικοινωνίας µε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Στην πρωτοκαθεδρία πάντα κάθε εκλογικής βραδιάς και τακτικός επισκέπτης της πρωινής ενηµερωτικής εκποµπής, προφανώς νιώθοντας πιο άνετα απ’ ό,τι σε άλλα στούντιο καναλιών, που δεν είναι τόσο φιλικά µε την Κουµουνδούρου.

Δείτε επίσης: Το OPEN ανοίγει δρόμους στην Κουμουνδούρου - Κασσελάκης όπως... Τσίπρας για τον Ιβάν Σαββίδη

Η σύζυγος του Νίκου Παππά και η στήριξη του OPEN σε άλλα κόμματα 

Αλλωστε, και η σύζυγος του πρώην υπουργού και υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Σελήνη, είναι ένα πρόσωπο που έχει σηµαντικό ρόλο στο κανάλι, µε διαύλους επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

Βεβαίως, το κανάλι της Παιανίας είναι αλήθεια ότι παράλληλα µε τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και άλλες αντιπολιτευτικές φωνές, αλλά µε χαµηλότερη ένταση, όπως το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 6/4/2024