Ριζικές αλλαγές ήρθαν στο τελευταίο live του Just the 2 of Us του Σαββάτου, με τον Νίκο Κολώνη να προχωράει σε αλλαγές των ζευγαριών, αλλά ταυτόχρονα και σε μία νέα ανατροπή για τις αποχωρήσεις των παιχτών.

Σε αυτό το live, όμως, ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα και να αλλάξει όλα τα δεδομένα για τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Γι’ αυτό, σχεδόν με το… καλησπέρα, το J2US πήρε φωτιά μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία του μουσικού σόου όλα τα ζευγάρια άλλαξαν παρτενέρ στο 8ο live!

Οι βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή και η ψηφοφορία του κοινού έγιναν κανονικά, όμως ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πώς δεν θα αποχωρήσει κάποιο ζευγάρι. Τα αποτελέσματα θα μεταφερθούν την επόμενη εβδομάδα και θα συμψηφιστούν, προκειμένου να υπάρξει διπλή αποχώρηση.

«Η επιλογή να αλλάξουμε ταίρια ήταν ακραίο αλλά καλό. Ό,τι πει ο Νίκος Κοκλώνης θα γίνει. Το θέλω σαν τρελή να γίνει όπως ακριβώς ήταν. Λυπάμαι που ο Νίκος Καρβέλας χαρακτήρισε τον γάμο των ομοφυλοφίλων «παρά φύσιν», στην προηγούμενη συνέντευξη του άκουσα ωραία πράγματα. Με βρίσκει εντελώς αντίθετη η δήλωσή του», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0jpql289bq1)

«Πριν βγούμε μου μάθαινε τους στίχους. Όταν βγήκαμε είδα ότι δεν τους έλεγε», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος για τον Γιάννη Καπετάνιο ενώ ο δεύτερος προσέθεσε: «Με το «πήδουλο» στην σκηνή έχασα τα αυγά και τα πασχάλια και έκανα ό,τι μου ήρθε. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Μάρκο Σεφερλή και ούτε για κανέναν».

Για το δημοσίευμα ότι η Ελλάδα θα δώσει χαμηλό βαθμό στην Κύπρο για την Eurovision η Μαλού σχολίασε: «Πώς ξέρει ο Κωνσταντίνος Ζούλας από τώρα τη βαθμολογία; Πρέπει να δεις την εμφάνιση στη σκηνή πρώτα».