Η βραδινή τηλεθέαση μετατράπηκε σε αρένα, με τα κανάλια να ρίχνουν στην prime time τα πιο δυνατά τους χαρτιά. Όμως, η επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ήταν αυτή που έβαλε φωτιά στη ζώνη, ανατρέποντας δεδομένα και ανεβαίνοντας εντυπωσιακά στην κατάταξη. Δίπλα του, σειρές και ψυχαγωγικά προγράμματα έδωσαν δυνατές μάχες, με καθαρούς νικητές, απρόσμενους «χαμένους» και μια βραδιά που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Διαβάστε: Τηλεθέαση χθες: Ποιοι "έγραψαν ιστορία" και ποιοι χάθηκαν στο θόρυβο; (Βίντεο)

 

Αλ Τσαντίρι Νιουζ Τηλεθέαση: Το live που έκανε κρότο

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» μπήκε στη βραδινή ζώνη με αυτοπεποίθηση και ένταση. Η χαρακτηριστική σάτιρα, ο ρυθμός και η θεματολογία του κατάφεραν όχι απλώς να σταθούν στον ανταγωνισμό, αλλά να τοποθετήσουν το πρόγραμμα πολύ ψηλά στη συνολική κατάταξη της prime time. Ήταν από τα προγράμματα που συζητήθηκαν περισσότερο, με κοινό και social να ανταποκρίνονται έντονα στην σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου. Πάνω από το Τσαντίρι, το «Ράδιο Αρβύλα» κράτησε την κορυφή της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας την επιρροή του στη σατιρική τηλεόραση. Με αβίαστο χιούμορ και ρυθμό, παρέμεινε η πιο δυνατή επιλογή της prime time.

Στο X, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, με χρήστες να σχολιάζουν έντονα τόσο τις ατάκες του Λαζόπουλου όσο και την τηλεοπτική του παρουσία μετά από καιρό. Τα reactions ήταν ανάμεικτα, με άλλους να μιλούν για δυναμική παρουσία και άλλους να ασκούν πιο αιχμηρή κριτική στο ύφος και το περιεχόμενο της εκπομπής.

 

Πως τα πήγε η μυθοπλασία απένταντι στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ;

Η μυθοπλασία είχε επίσης τα δικά της δυνατά χαρτιά. Ο «Άγιος Έρωτας» κινήθηκε πολύ ψηλά, με έντονες συναισθηματικές φορτίσεις που κράτησαν σταθερό το ενδιαφέρον. Το «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» παρέμεινε ισχυρό, ενώ το «Να μ’ Αγαπάς» έδωσε ακόμη μία γεμάτη βραδιά, δείχνοντας πως έχει χτίσει φανατικό κοινό. Το «Grand Hotel» ανέβασε ύφος, ατμόσφαιρα και ρυθμό, μένοντας μέσα στα πολύ καλά αποτελέσματα της νύχτας, ενώ η «Παγίδα Εκδίκησης» συνέχισε σταθερά το σκοτεινό της αφήγημα.

Τα προγράμματα που έμειναν πίσω

Παρά τη μεγάλη ποικιλία της prime time, ορισμένες επιλογές δεν κατάφεραν να σταθούν. Το «Τότε και Τώρα» κινήθηκε χαμηλότερα από τις μεγάλες παραγωγές της ζώνης, ενώ η «Φάρμα» δυσκολεύτηκε απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό της βραδιάς. Η ξένη ταινία «The Next Three Days» δεν κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, αφήνοντας πιο ήσυχους παλμούς στη ζώνη. Το «The Real View» και το «La Promesa» κινήθηκαν στις τελευταίες θέσεις, χωρίς να μπορέσουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο της τηλεθέασης.

Η prime time απέδειξε πως παραμένει η πιο «ηλεκτρισμένη» ζώνη της τηλεόρασης. Παρότι το «Ράδιο Αρβύλα» κράτησε την κορυφή, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ήταν αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση με την επιστροφή και την υψηλή θέση του στην κατάταξη. Μυθοπλασία, σάτιρα και reality δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, με ξεκάθαρους νικητές και εκπομπές που χρειάζονται ισχυρή αντεπίθεση για την επόμενη μάχη.

Τα νούμερα τηλεθέασης της Prime Time της Τετάρτης 12/11

PRIME TIME

  • Ράδιο Αρβύλα – 21,0% / 19,3%
  • Αλ Τσαντίρι Νιουζ – 17,4% / 18,5%
  • Άγιος Έρωτας – 14,7% / 18,2%
  • Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – 13,1% / 15,5%
  • Να μ' Αγαπάς – 12,5% / 19,7%
  • Τότε και τώρα – 11,3% / 8,1%
  • Φάρμα – 10,7% / 9,4%
  • Grand Hotel – 10,6% / 16,5%
  • Παιχνίδια Εκδίκησης – 9,0% / 10,0%
  • Ξένη ταινία – The next three days – 4,6% / 5,3%
  • The Real View – 3,2% / 2,6%
  • La Promesa – 1,9% / 3,1%