ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ MAZI ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
----
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
JAMES PATTERSON

Αστυνομική λογοτεχνία

Ο κορυφαίος συγγραφέας μυστηρίου της εποχής μας, στην Ελευθερία του Τύπου.

Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, τα βιβλία του να έχουν ξεπεράσει τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε εφημερίδα το:

Το 3ο Χτύπημα
(3rd Degree)
James Patterson
και Andrew Gross

Η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ κάνει τζόγκινγκ σε έναν όμορφο δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όταν μια δυνατή έκρηξη συγκλονίζει τη γειτονιά. Το σπίτι ενός μεγιστάνα του Ίντερνετ τυλίγεται στις φλόγες. Η Λίνζι ορμά μέσα ψάχνοντας για επιζώντες, αλλά βρίσκει μόνο τρεις νεκρούς. Κι ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναστατώνει την αστυνομία...

Λίγο μετά, ένας ακόμη επιφανής επιχειρηματίας δολοφονείται, και ο δράστης αφήνει ξανά πίσω του ένα παράξενο σημείωμα. Η Λίνζι καλεί επειγόντως σε σύσκεψη τα υπόλοιπα μέλη της Γυναικείας Λέσχης Φόνων: την ιατροδικαστή Κλερ Γουόσμπερν, την αντιεισαγγελέα Τζιλ Μπέρνχαρντ και τη δημοσιογράφο Σίντι Τόμας. Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος διαπράττει τα εγκλήματα –και γιατί έχει αποφασίσει να σκοτώνει κάθε τρίτη μέρα.

Η έρευνά τους, όμως, θ’ αποκτήσει σύντομα μια τρομακτικά προσωπική διάσταση. Γιατί ο δολοφόνος στοχεύει ήδη το επόμενο θύμα του: Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα ίδια τα μέλη της «Λέσχης»...

Ο μαέστρος της αγωνίας James Patterson ξεπερνά τον εαυτό του στο τρίτο βιβλίο της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΟΝΩΝ, της δημοφιλέστερης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών στην Αμερική.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
«Μια βίαιη ιστορία, γεμάτη από τα φλέγοντα θέματα που μαστίζουν το σημερινό κόσμο».
Library Journal

----
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD

«PAW PATROL»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.