Η «Ελευθερία του Τύπου» κυκλοφορεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! Μη χάσετε:

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ:

ΒΙΒΛΙA ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα σπάνια βιβλία κλασικής λογοτεχνίας, από τη σειρά μικρά αριστουργήματα, με έργα μεγάλων συγγραφέων της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας.


ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ:

ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΛΕΚΙΝ

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα τα κορυφαία βιβλία στο είδος τους με απολαυστικές, ευρηματικές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που απελευθερώνουν τη φαντασία!

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ: 

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ»

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα συλλεκτικούς τόμους του πιο αγαπημένου ελληνικού περιοδικού εποχής ! Το θρυλικό παιδί-φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης, και οι βασικοί σύντροφοι του στις περιπέτειες, η Κατερίνα και ο πεινασμένος Σπίθας είναι οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας 13χρονων Ελληνόπουλων στην περίοδο της Κατοχής. Σπάνια ένα περιοδικό έχει σημαδέψει τόσο πολύ τις ψυχές και τις καρδιές των αναγνωστών του, όσο ο "Μικρός Ήρως". Το ανάγνωσμα συνέγραψε με αφηγηματική μαεστρία ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με τα παραστατικά σκίτσα του ο Βύρων Απτόσογλου.

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝΥΜΙΩΝ

Αποκτήστε κάθε Σάββατο ένα τόμο από τη σπάνια έκδοση του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΠΥΡΟΣ που κυκλοφορεί σε 6 υπερπολυτελείς σκληρόδετους τόμους.

Ένας θησαυρός ελληνικών επωνύμων και τοπωνυμίων, με χιλιάδες ονόματα-λήμματα που αναλύονται ως προς την προέλευσή τους και συνοδεύονται από πλήθος συναφών ιστορικών και λεξικογραφικών πληροφοριών!

Μια προσφορά υψηλής επιστημονικής και εκπαιδευτικής αξίας, αλλά και κιβωτός εθνικής αυτογνωσίας, καθώς στην ιστορία των ονομάτων του αποτυπώνεται και η ιστορία του ελληνικού έθνους!

Για πρώτη φορά στην ελληνική εκδοτική ιστορία παρουσιάζεται συγκροτημένα και με τέτοια πληρότητα, πέρα από μεμονωμένα δημοσιεύματα και μικρές συλλογές, ο θησαυρός των ελληνικών ονομάτων και τοπωνυμίων, καρπός της εργασίας δεκαετιών ενός από τους κορυφαίους Έλληνες γλωσσολόγους και φιλολόγους του 20ού αιώνα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Δικαίος Β. Βαγιακάκος (1917-2016) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες γλωσσολόγους της Ελλάδας, με πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και κοινωνικό έργο.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/7 :

Η «Ελευθερία του Τύπου» κυκλοφορεί με διπλή προσφορά:

Τον 1ο τόμο του Λεξικού Ελληνικών Επωνύμων και Τοπονυμίων και τον 2ο τόμο της Πολιτικής Βιογραφίας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Αποκλειστικά με την Ελευθερία του Τύπου.