Το efood αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην ελληνική αγορά, για τους οποίους καταγράφει κάθε μήνα το βαθμό ικανοποίησής τους για τη συνεργασία τους με την εταιρεία, μέσω σχετικής έρευνας.

Η αξιολόγηση του efood από τους διανομείς του, παραμένει σταθερά θετική, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με τα δύο τρίτα αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα (65%), για το μήνα Οκτώβριο, να δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία  (9 έως 10) στη συνεργασία τους με την εταιρεία, καταγράφοντας ως βασικά της στοιχεία την ελευθερία, την αξιοπιστία, την ευελιξία και τη συνέπεια πληρωμών.

Οι πόλεις, εκτός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με την υψηλότερη βαθμολογία για τον Οκτώβριο είναι η Λάρισα, η Πάτρα και τα Ιωάννινα, όπου οι διανομείς του efood κατέγραψαν το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης, στη συνεργασία τους με την εταιρεία.

Οι διανομείς του efood συστήνουν νέους εργαζόμενους προς συνεργασία.

Το efood έχει θεσπίσει μια διαδικασία σύστασης, μέσω της οποίας οι διανομείς του μπορούν να προτείνουν νέους συνεργάτες απολαμβάνοντας μάλιστα bonus για κάθε επιτυχημένη σύσταση. Μέσω αυτής της διαδικασίας, 162 νέοι διανομείς ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το efood, εντός του 2023, ενώ o αριθμός των διανομέων που προχώρησε σε σύσταση είναι 217, στοιχείο που αποτυπώνει επιπλέον, τη θετική αξιολόγηση των διανομέων για το efood, ως εργοδότη.                  

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Περισσότερες πληροφορίες:

Φαίδρα Μπολιάρη, efood

E-mail: phaedra@e-food.gr

Αρετή Παρασκευάκου, Gravity the Newtons

E-mail: areti.paraskevakou@gravitythenewtons.gr

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr