Δέκα πρόσωπα καλούνται από τον οικονομικό εισαγγελέα, Γιάννη Δραγατση,σύμφωνα με χρηματιστηριακές πηγές, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για την υπόθεση της Folli Follie.

Κλήση ως ύποπτοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν λάβει ώστε να εμφανιστούν σήμερα ή αύριο η οικογένεια Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Γεώργιος, Αικατερίνη), τρία μέλη του ΔΣ, ο οικονομικός διεθυντής, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπεγραψε τον ισολογισμό (και) του 2017 και ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Για τα συγκεκριμένα πρόσωπα ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει (και το Δικαστικό Συμβούλιο είχε αποδεχτεί με δυο βουλεύματα) να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Τα αδικήματα για τα οποια καλούνται να δώσουν εξηγήσεις είναι αυτα της απάτης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι των «υπόπτων» προσέρχονται προκειμένου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και παίρνουν προθεσμία για τους εντολείς τους για την επόμενη εβδομάδα.