Χιλιάδες προβολές σε Youtube και Instagram καταγράφουν οι «Eggloveισμένες», το πρώτο σίριαλ που γυρίστηκε μέσα στην κρίση του κοροναϊού και υπό καθεστώς καραντίνας, σε σύλληψη, σεναριογραφία και σκηνοθεσία του Γιώργου Φειδά.

«Πάει πάρα πολύ καλά, σε κάθε επεισόδιο χτυπάμε 100 χιλιάδες views, και πάρα πολλά χτυπήματα έχουμε και στο Instagram», είπε ο κ. Φειδάς σε επικοινωνία του με τον Γιάννη Ξυνόπουλο, στη στήλη του Πολιτισμού της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ένθετο Secret, που κυκλοφόρησε στις 25/04/2020.

«Αρχίσαμε μια δουλειά που δεν ξέρουμε στο μέλλον τι θα φέρει. Όμως θέλω να κοιτάζω το τώρα, γιατί αυτό που με έκανε να καταλάβω η πανδημία είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον. Τώρα, ο τρόπος της δουλειάς από το σπίτι είναι ο μόνος διαθέσιμος, και δεν σας κρύβω ότι έχει πολλές δυσκολίες για τις ηθοποιούς που συμμετέχουν».

Ο τίτλος προέκυψε μέσα από τον χαρακτήρα της "Ζωής" που συνεχώς λέει ότι "έχω το αβγό του ιού" γιατί φοβάται ότι επωάζεται ο ιός μέσα της».

ΟΙ ΡΟΛΟΙ

«Η "Κέλλυ" που την υποδύεται η Μαρία Σολωμού είναι εξαιρετικά εξωστρεφής πηγαίνει γυμναστήριο, και ήταν μια κοπέλα που ήταν συνεχώς έξω, πήγαινε κάθε βράδυ μπαράκια και μπουζούκια. Οπότε ο νέος τρόπος ζωής δεν της ταιριάζει καθόλου και έχει τρομερή αντίσταση σε όλα. Είναι από τις πρώτες που παραβαίνει
τα μέτρα της κυβέρνησης», αποκαλύπτει.

Στον αντίποδα έχουμε την Μαρία Κωνσταντάκη που υποδύεται την "Ασημίνα" και η οποία φοβάται τα μικρόβια, είναι υποχόνδρια και έχει ξεκινήσει την καραντίνα 14 ημέρες πριν ανακοινωθούν τα μέτρα Είναι εκείνη που λέει ότι "θα πεθάνουμε όλοι" , δανειζόμενη την φράση του Στέφανου Χίου. Είναι η πιο καταστροφολάγνα απ΄όλους.

«Η «Ζωή» που υποδύεται η Σύλβια Δεληκούρα, είναι μια ρομαντική και ευαίσθητη κοπέλα. Είναι ηθοποιός και προσπαθεί να βρει δουλειά, που επιτέλους πήρε ένα ρόλο στο "Λεωφορείο ο πόθος" και είναι κατά χαρούμενη αλλά φοβάται μήπως από την πανδημία σταματήσουν οι πρόβες. Επίσης, μια μέρα πριν ανακοινωθούν
τα μέτρα κλείνει ραντεβού με ένα άντρα σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και φοβάται μην κλείσει από τα μέτρα και χάσει το ραντεβού της, και δεν θα τον συναντήσει».


Τέλος είναι η Κατερίνα Θεοχάρη που υποδύεται την "Γωγώ".

«Αυτή είναι παντρεμένη φιλόλογος, και είναι η πιο ισορροπημένη απ΄όλες. Δουλεύει σε σχολείο και ουσιαστικά μέσα από εκείνη βλέπουμε τα ζευγάρια που είναι σε καραντίνα. Δεν παίζει άντρας, μόνη της παίζει, απλός υπάρχει και στο σπίτι ο άντρας της ο "Λάμπρος". Είναι αυτό που λέμε μια νέα γυναίκα νοικοκυρά...».

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Για το οικονομικό σκέλος είπε πως ξεκίνησε χωρίς αμοιβές, όμως ο ίδιος κάνει επαφές για ανεύρεση χορηγίας. «Προς το παρόν το κάνουμε μόνοι μας, όπως κάποιοι κάνουν εκπομπές από το internet και από τα social media (οι τραγουδιστές τραγουδάνε, οι γυμναστές κάνουν online γυμναστική) εμείς οι δημιουργοί αυτό μπορούμε να προσφέρουμε από το σπίτι μας, μια διαδικτυακή σειρά για παρέα.

Εύχομαι να βρούμε χορηγίες για να μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε τις εγκλωβισμένες και να αμειφθούν τα κορίτσια κι εγώ. Είναι κάτι που κάνουν με την καρδιά τους και τώρα προσπαθώ να κλείσω χορηγίες για να έρθει και κάτι πίσω».

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Όσο για την καραντίνα, δεν έχει αλλάξει πολύ η ζωή του διότι κλεισμένος σπίτι έγραφε και πριν. «Ωστόσο, η καραντίνα έχει επηρεάσει τον τρόπο της δουλειάς. Το να γράφω για ανθρώπους που παίζουν μόνοι, στο σπίτι τους, με ότι υπάρχει στο σπίτι τους. Είχε ένα ενδιαφέρον, αλλά τις δυσκολίες τις είδα σαν πρόκληση, και τα κορίτσια το ίδιο κάνουν...».

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο γνωστός σκηνοθέτης είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους τις ευχές στα social media ενώ επεσήμανε πως τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ήταν από τα πρώτα ΜΜΕ που ενδιαφέρθηκαν για το διαδικτυακό του σίριαλ «Εγκλωβισμένες». «Πέρασα όμορφα γενέθλια με τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις με την οικογένεια. Καναδυό φίλοι που προσέχουν ήρθαν από το σπίτι για ευχές, κρατώντας τις αποστάσεις».

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ SINGLES

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν περνάει από το μυαλό του να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το επιτυχημένο σίριαλ που υπέγραφε "singles".

«Από πέρσι το καλοκαίρι κάνω κάποιες συζητήσεις απλώς δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα τώρα. Προσέχω τις λέξεις μου πολύ, και μιλάμε για επιστροφή, αλλά δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία κλεισμένη. Δεν θέλω να περιμένει ο κόσμος να το δει, απλώς έκανα μια γύρα τηλεφωνημάτων στους ηθοποιούς για να τσεκάρω ότι θα ενδιαφέρονταν, αυτό έγινε το καλοκαίρι», αποκάλυψε.