Προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της αυτοδικίας αλλά και της παραβίασης οικιακής ειρήνης αναμένεται να διεξαχθεί για τις «μαγκιές» του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε ιδιωτική μαρίνα στην Ύδρα.

Όπως πληροφορείται το ereportaz την ίδια κιόλας ημέρα που πραγματοποιήθηκε το περιστατικό με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας του Πόρτο Ύδρα συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους ιδιοκτήτες των σκαφών τύπου Thor Catamaran και Cynthia οι οποίοι είχαν δέσει -επίσης- στην Μαρίνα.

Στο μεταξύ ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φροντίσει να γίνει… Λούης. Ωστόσο η εισαγγελική Αρχή διέταξε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας και για τους «απόντες». Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας, άνετος και ωραίος και με ύφος χιλίων καρδιναλίων (του έχει μείνει από την περίοδο που ήταν υπουργός) έδεσε ετσιθελικά στην μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, ζητώντας από τους εργαζομένους νερό και ρεύμα.

Οι τελευταίοι, που φυσικά δεν ψάρωσαν στις… ταρζανιές του πρώην υπουργού, απάντησαν αναλόγως, λέγοντάς του πως το μόνο που θα μπορούσαν να του διαθέσουν ήταν… γιαούρτια, δίνοντάς του μάλιστα την δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος αν επιθυμεί στραγγιστό, πρόβειο ή αγελαδίσιο. Ακολούθως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές αλλά ο πρώην υπουργός είχε φροντίσει να το σκάσει!

Αυτό ήταν το δεύτερο «επεισόδιο» στο οποίο πρωταγωνίστησε ο κ. Καμμένος μετά εκείνο της Μήλου όπου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία.

Πηγή: ereportaz.gr