Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, μετά την επιστροφή τους από την πρώτη επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Το zarpanews.gr δημοσιεύει φωτογραφίες όπου δείχνει το πρωθυπουργικό ζεύγος να απολαμβάνει το μπάνιο τους στο Μαράθι ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν και σε όρθια σανίδα (SUP), μιας και όπως είναι γνωστό είναι και οι δύο λάτρεις του αθλητισμού.


Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση ενώ συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να τους υποδεχτούν και να τους καλωσορίσουν. Όπως αναφέρει το zarpanews.gr η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να συνομιλήσει και με τους παρευρισκόμενους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό.

Μάλιστα και χθες Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι, γνωστή και αγαπημένη και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και όλης της οικογένειας, όπου έκανε το μπάνιο του και συνάντησε φίλους από τα παλιά.