Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» για την αμφιλεγόμενη εμφάνιση που έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Παρίσι και διευκρίνισε:

«Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στυλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία, έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στυλ κάποιας πρώτης κυρίας, πέρασαν 50 χρόνια.

Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου.

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο».

Για την Μπέτυ Μπαζιάνα, ο Βασίλης Ζούλιας είπε τα εξής:

«Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κλπ… Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε επιλέξει εκείνη τη μέρα ένα κουστούμι σε μαύρο χρώμα. Φόρεσε παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο, ενώ επέλεξε να πιάσει ελαφρά δύο μπούκλες από τα μαλλιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: