Βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας ήταν παρόντες στο καθιερωμένο ραντεβού για την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Από νωρίς οι διάδρομοι της Πειραιώς γέμισαν με χαμόγελα, πειράγματα, σχόλια και πολλές σέλφι. 

Δεκάδες βουλευτές της κυβέρνησης έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ, ενώ νικητής στις σέλφι αναδείχθηκε ο βουλευτής Α' Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με συναδέλφους του και στελέχη του κόμματος. 

Ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, αλλά και ο γραμματέας του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό, ενώ όλοι ζήτησαν μια φωτογραφία από τον «γαλάζιο» τυχερό διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, ο οποίος κέρδισε το φλουρί. 

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι και με πολλή όρεξη για πολιτικό σχολιασμό ήταν ο επικεφαλής της γραμματείας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων και βουλευτής Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, και ο επικεφαλής της γραμματείας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης και βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

Τις συζητήσεις των «γαλάζιων» παρευρισκομένων μονοπώλησαν τα ελληνοτουρκικά με τις σημερινές τουρκικές προλήσεις, η χθεσινή παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Βουλή και η πάντα επίκαιρη εκλογή της Κατερίνας Σακκελαροπούλου.
Δείτε στιγμιότυπα από την κοπή πίτας της ΝΔ:

5020478
5020493

5020475

5020474
5020482
sss

5020472
5020494