Αν και εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρες οι... στενές σχέσεις του εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ ότι φαίνεται έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Για την ιστορία… δεν αναφερόμαστε στις χθεσινές απίστευτες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σάμπυ Μιωνή περί ραντεβού του τελευταίου με τους τότε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και Δημήτρη Παπαγγελόπουλο με βασικό τους «καημό» τις υποθέσεις του κου Φιλιππάκη.

Αλλά στο γεγονός πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να βλέπουν τον έκδοτη… παντού.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κώστα Μπάρκα.

Ο ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία ώρα MEGA» με παρουσιαστές τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όμως ο ίδιος αν και στην αρχή της εκπομπής καλημέρισε με τα… κανονικά τους ονόματα τους δημοσιογράφους, στην πορεία – και την ώρα που είχαν κάπως ανέβει οι τόνοι – ο κ Μπάρκας αποκάλεσε τον γνωστό δημοσιογράφο, Νίκο Φιλιππίδη… Φιλιππάκη!

Μάλιστα όσοι στελέχωναν το πάνελ έσπευσαν να τον διορθώσουν, να του θυμίσουν το όνομα του κ Φιλιππίδη και να του τονίσουν πως «Ο κ Φιλιππάκης είναι από… άλλο ρεπορτάζ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη και προσπέρασε… κάπως αμήχανα το περιστατικό.

Δείτε το περιστατικό ( μετά το 4:30 λεπτό) στο βίντεο που ακολουθεί: