Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Πριν ωστόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε από το καμαρίνι του «The 2Night Show» και συνάντησε τις «Μύγες», που τον υποδέχτηκαν με στεφάνια από δάφνες και χλαμύδες, του μέτρησαν το ύψος και τον κέρασαν λιχουδιές.


Ο υπουργός κάθισε με τις «Μύγες» και απάντησε με χιουμοριστικό ύφος για… το όνομά του, την σχέση του με την αρχαία Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης, μόλις με είδαν οι γονείς μου είπαν να ένας Άδωνης» είπε ο υπουργός όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει την προέλευση του ονόματός του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος με την θέση που έχει στην κυβέρνηση και είπε: ««Δεν θέλω παραπάνω» ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε ότι θα προτιμούσε να χάσει τη φωνή του παρά να γίνει δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα!

Για την σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου και τα μέσα που χρησιμοποίησε για να την γοητεύσει, είπε «Την ‘’έριξα’’ με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή»

Μάλιστα, κατα την διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε, αν «γλύφει» περισσότερο τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να απαντήσει: «Δεν γλύφω καθόλου, απλά λέω τη γνώμη μου»