Ανοιχτή συζήτηση εξ' αποστάσεως με θέμα την επόμενη ημέρα μετά την κρίση του κοροναϊο, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττας Μακρή. 

Ομιλητής στην συγκεκριμένη διαδικτυακή ημερίδα ήταν ο Πνευμονολόγος Καθηγητής Κώστας Γουργουλιάνης, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ιδέα της βουλευτή της ΝΔ βρήκε θετική ανταπόκριση στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς μεταξύ άλλων συμμετείχαν δήμαρχοι της Μαγνησίας, αλλά και πλήθος επιστημόνων, κάνοντας την συζήτηση ιδιαιτέρως επικοιδομητική.

Μάλιστα την πρωτοβουλία χαιρέτισαν πολλοί νέοι άνθρωποι της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι πως η πλατφόρμα «γέμισε», με σκοπό να μην επιτραπεί η συμμετοχή στη συζήτηση, όλων όσοι επιθυμούσαν να λάβουν μέρος.

Η βουλευτής της ΝΔ θα συνεχίσει με ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις, με το διαδικτυακό ραντεβού με τον προέδρο του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη, με θέμα την επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία.

Η κ. Μακρή προγραμματίζει ακόμη μια τηλεδιάσκεψη με Έλληνες Ολυμπιονίκες, όπου θα μιλήσουν για το ευ ζην.

Η ίδια δηλώνει για αυτές τις πρωτοβουλίες ότι προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, χρησιμοποιώντας σύγχρονους και ασφαλείς τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης.
95838262_919507565145182_4024598018090074112_n