Νέο πεδίο αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ο γραμματέα του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, αυτή τη φορά με το θέμα που έχει προκύψει με τις επενδύσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη σε ακίνητα, την ενοικίασή τους αλλά και τις ενστάσεις που φέρεται να έχει εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος» με τον Βαγγέλη Μωυσή αναφέρθηκε στο «πρόβλημα» που φέρεται ο κ. Τσίπρας να εντοπίσε στο θέμα της ενοικίασης ακινήτων σε μετανάστες από τον ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, ο γραμματεάς του ΣΥΡΙΖΑ, εμμέσως διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες σημειώνοντας, «εγώ δεν “φέρομαι”, είμαι εδώ και μιλάω ανοικτά μαζί σας» και παρέχοντας πλήρη κάλυψη στον ευρωβουλευτή: «Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Παπαδημούλης, με τα μέχρι τώρα γνωστά, έχει δώσει επαρκής εξηγήσεις».

Χαρακτήρισε δε «εκ του πονηρού» την κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του κ. Παπαδημούλη, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ. «Ο κ. Παπαδημούλης συμφωνούν όλοι πως δεν έκανε τίποτα παράνομο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εξισώσουμε με αυτούς από τον πολιτικό κόσμο που εμφανίζουν υπέρογκα δάνεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.