Εκτάκτως συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αποκαλύψεις που καίνε τους δύο πρώην υπουργούς της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά και Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Αν και το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και βαρύ ο πρόεδρος του προσπάθησε να το κρύψει. Όχι όμως με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Έφτασε χαμογελαστός, με καλή διάθεση και άνετος στο Πολιτικό Συμβούλιο, χωρίς τίποτα να θυμίζει όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνιστές τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια είναι ο μοναδικός που φαίνεται να μην τον «αγγίζουν» οι απίστευτες αποκαλύψεις του Σάμπυ Μιωνή αλλά και οι ισχυρές ρωγμές που θα φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό το σκάνδαλο. Και αυτό γιατί τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος πέρασαν την πόρτα της Κουμουνδούρου… σκυθρωπά και προβληματισμένα.

Η αλήθεια είναι πως έχουν καιρό να… χαμογελάσουν αφού τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος από τότε που βρέθηκαν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχουν σταματήσει, με πιο πρόσφατο τα 38 ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Μία το ένα, μία το άλλο «πάγωσαν» τα χαμόγελα και τα γέλια του παρελθόντος. Μόνο ο κ. Τσίπρας παρέμεινε ίδιος.

5100912
Αλέξης Τσίπρας

5100899__2_
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
5100898
Θοδωρής Δρίτσας


5100870
Ο Νίκος Βρούτσης.
αναγνωστοπουλου
Σια Αναγνωστοπούλου
5100876


σκουρλετης
Πάνος Σκουρλέτης