Για χαλάρωση στο Κουφονήσι βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την σύντροφό του, αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.

Όπως φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα διάλειμμα για μια καλοκαιρινή εξόρμηση στο Κουφονήσι μετά την επίσημη επίσκεψη του στη Νάξο. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το νησί με «λάντζα», το μικρό καΐκι της γραμμής και βρήκε την ευκαρία να βρεθεί με φίλους και γνωστούς για φαγητό και τσίπουρο.

Μάλιστα, στις σχετικές φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας εικονίζεται να φορά ένα T- shirt που φέρει το λόγκο «intergalactic mission». Κάτι σαν διαγαλαξιακή αποστολή, δηλαδή. Ωστόσο το λόγκο στη μπλούζα του πρώην πρωθυπουργού – όσο τυχαίο και αν είναι – προκαλεί τουλάχιστον διάφορους συνειρμούς, όπως διαβάζουμε στο «Δια ταύτα» του Ελεύθερου Τύπου.

Μεταξύ άλλων δεν μπορούμε να μην συνδέσουμε το μπλουζάκι με τον στενότατο συνεργάτη του και «διαχειριστή» όπως φαίνεται – του «μαγαζιού».

Οι δορυφόροι και οι διαγαλαξιακές αποστολές ήταν το τελευταίο χαρτοφυλάκιο που είχε ο Νίκος Παππάς ως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ρούχου θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ακόμα μία έμπρακτη στήριξη στον πανταχόθεν βαλλόμενο συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.