Σε κλίμα εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Άμυνας, η συζήτηση του ν/σ για την επέκταση στα 12 ναυτικών μιλίων στο Ιόνιο, αλλά και σε θετικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη της, με τον εισηγητή της πλειοψηφίας και βουλευτή Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου να κλέβει τις εντυπώσεις και να «προκαλεί» δηλώσεις αδυναμίας!

Ο βουλευτής άρτι αφιχθείς αργά το βράδυ από Λισαβώνα όπου συνόδευσε τον πρωθυπουργό και έχοντας κάνει όλα τα rapid test για τον COVID, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα!

Ο λόγος για την καθηγήτρια και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου που υπήρξε και επόπτρια του κ. Χατζηβασιλείου στο τελευταίο του διδακτορικό. Αν και διαφώνησε μαζί του όσον αφορά τις επιλογές του κόμματος της το 2018, δήλωσε, «ο κ. Χατζηβασιλείου είναι ο αγαπημένος μου …αν και διαφωνώ μαζί του» εκφράζοντας την συμπάθεια της.

Η παραδοχή αυτή προκάλεσε, τα γέλια της Ντόρας Μπακογιάννη και τους Νίκου Δένδια. «Εγώ ζηλεύω…» ήταν αντίδραση του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλο μόλις άκουσε τις αδυναμίες …τις κας Αναγνωστοπουλου.