Ο νεαρός βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες, Φίλιππος Φόρτωμας, είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά την βαθύπλουτη κληρονόμο της αυτοκρατορίας Ροκφέλερ, Αριάνα, η οποία το καλοκαίρι επισκέφθηκε τη χώρα μας και μεταξύ άλλων μετέβη και στην Τήνο, τόπο καταγωγής του νεοεκλεγέντος κοινοβουλευτικού στελέχους.


Η Αμερικανίδα πολύφερνη νύφη συναντήθηκε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα λοιπόν τόσο με τον ίδιο, όσο και με την σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη (γνωστοί εξάλλου και οι δεσμοί του πρωθυπουργικού ζεύγους με το όμορφο κυκλαδίτικο νησί), καθώς η επίσκεψή της Αριάνα Ροκφέλερ είχε τότε και έντονο σημειολογικό περιεχόμενο, αφού με έξοδα του προπάππου της Τζον είχες αναστηλωθεί η Στοά του Αττάλου.



Τότε, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είχε ζηλέψει την τύχη του Φόρτωμα, ενώ κάποιοι πιο στενοί του φίλοι , του έλεγαν χαριτολογώντας (και δικαίως) πως η περίπτωση της Ροκφέλερ θα ήταν ό,τι καλύτερο για να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Ωστόσο, η προοπτική αυτή έμεινε ως αστείο και μόνο, αφού όπως έγινε γνωστό η εντυπωσιακή κληρονόμος διατηρεί δεσμό με τον Τούρκο μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ. Προφανώς, εκτός της σωματοδομής θα την κέρδισε και ο ανένδοτος αγώνας του παίκτη των Portland Trail Blazers κατά του Ταγίπ Ερντογάν. Τουλάχιστον έμεινε στην ευρύτερη περιοχή το κορίτσι…