Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του Νίκου Παπά, κυρίως κάτι πασόκοι, πρώην τσοχατζοπουλικοί και ο Παύλος Πολάκης φυσικά, έχουν οργανώσει ενα κίνημα «συμπαράστασης» προς το πρόσωπο του με αφορμή την διαβίβαση της δικογραφίας των καταγγελιών Καλογρίτσα στην Βουλή. Το σύνθημα που χρησιμοποιούν, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία μαζί του αναφέρει: «Εννοείται με το Ν. Παππά» και και συνοδεύεται από ένα επιχείρημα που μάλλον απευθύνεται σε… σανοφαγους. Πως το Νίκο Παππά τον «στοχοποιεί» τάχα μου η διαπλοκή επειδή ως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν». Ότι να ‘ναι δηλαδή.

Αποστάσεις από κορυφαία στελέχη

Φυσικά, «Με το Νίκο» δεν θα δείτε να γράφουν όσοι αντιλαμβάνονται πως και σε αυτή την υπόθεση, όπως και σε άλλες που έχει εμπλακεί το όνομα του, όπως Μ. Πετσίτη και Σ. Μιώνη, «κάτι τρέχει» και γι' αυτο δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά να τον υπερασπιστούν. Δηλαδή, ο Βούτσης, ο Τσακαλώτος, ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και πολλοί ακόμη, κυρίως από την ομάδα της «Ομπρέλα», αν ήταν να γράψουν κάτι για το θέμα αυτό θα ήταν «Εννοείται με τον Καλογρίτσα».

Παριστάνει τον αδιάφορο

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Ν. Παπάς παριστάνει τον αδιάφορο και τον άνετο για τις καταγγελίες που εκτοξεύει σε βάρος του ο Χ. Καλογρίτσας, λες και δεν αναφέρεται στον ίδιο, αλλά σε κάποιον άλλον με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Και στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται πως ειναι δυνατόν να σε συκοφαντεί επώνυμα ένας εργολάβος, πρώην κολλητός σου μάλιστα, και εσύ να μην τον σέρνεις στα δικαστήρια και να ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα; Ενδεικτικό της «επικοινωνιακής» σιωπής, που θέλει να διαμορφώσει ο Ν. Παπάς γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, είναι πως μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας με τις καταγγελίες του κ. Καλογρίτσα σε βάρος του στην Βουλή, έδωσε μια συνέντευξη στην φιλική προς το πρόσωπο του «Κυριακάτικη Kontra», όπου όταν ρωτήθηκε σχολίασε: «Είμαι περήφανος για την πολιτική μας στον τομέα των ΜΜΕ.

Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών μετά από 30 χρόνια ανομίας, οι δικλείδες ασφαλείας που απέρριψαν όσους δεν κάλυπταν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, η διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου, η καταβολή τιμήματος ύψους 210 εκατ. ευρώ για τις άδειες, η προστασία και η αύξηση των θέσεων εργασίας στα κανάλια, είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όπως εκφράστηκαν μέσα από τον νόμο 4339/2015. Ο κ. Καλογρίτσας, που έχει συγγενικές σχέσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο, επιμένει να εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα σε μια επαγγελματική και επιχειρηματική του υπόθεση, η οποία έχει κριθεί στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο και στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο πολιτικές σκοπιμότητες είναι πρόδηλες».

Τη συνέντευξη του αυτή, την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, παρουσιάζοντας σε τίτλους τα σημαντικότερα σημεία της, αλλά διχως την απάντηση του για το θέμα των ημερών. Δηλαδή τις καταγγελίες Καλογρίτσα, την διαβίβαση της υπόθεσης στην Βουλή​….