Μια βόλτα στο Καπάνι και ένα γεύμα στο ουζερί του «Μήτσου» στη Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία να απολαύσει η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021, με αφορμή την επίσκεψή της στη συμπρωτεύουσα. 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου προσκάλεσε για γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα επιτυχημένες γυναίκες της πόλης που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στο τραπέζι της προέδρου της Επιτροπής Ελλάδα 2021 κάθισαν οι βουλευτές της ΝΔ Έλενα Ράπτη και 'Αννα Ευθυμίου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Δώρα Αυγέρη, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΜέΡΑ 25, Κωνσταντίνα Αδάμου και η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.
726219
ΚΞΦΗδφκηξφδκηξ

Επίσης, παρακάθισαν στο γεύμα, η πρόεδρος και συνιδρύτρια της Women Act Μαίη Ζαννή, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, η πρόεδρος του Καυτατζόγλειου σταδίου Καλυψώ Γούλα, η επιχειρηματίας και σύζυγος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ελεάνα Βλάχου- Τζιτζικώστα, και η δικηγόρος Μαρίνα Καλαϊτζή.
726281