Ο πρώτος που την πάτησε ήταν ο Νίκος Βούτσης. Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ διαδικτυακά έκανε την περίφημη αναφορά στον «ημιπιτσιρικά» γιο του, το τσίμπησε η ΝΔ και το έκανε viral. Ο ίδιος εξομολογήθηκε μετά ότι ούτε του είχε περάσει από το μυαλό ότι μιλάει σε ευρύ κοινό, αισθανόταν προστατευμένος στο κομματικό κουβούκλιο.

Ο δεύτερος που την πάτησε ήταν ο Δημ. Τζανακόπουλος. Και αυτός σε κομματική εκδήλωση μίλησε για τις «εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο». Σαν στο σπίτι του. Ολόκληρος γραμματέας και δεν φαντάστηκε πως ό,τι λέγεται στο διαδίκτυο κυκλοφορεί, όταν υπάρχουν δημοσιογράφοι ικανοί και διατεθειμένοι να το ψάξουν; Κι όμως, ο κομματικός οίστρος τον παρέσυρε.

Μετά ήρθε η Εφη Αχτσιόγλου με την «πανδημία που είναι ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ». Κι αυτή σε κομματική εκδήλωση διαδικτυακά. Κι αυτή έλεγε μετά «πού να φανταστώ».

Με το τρις εξαμαρτείν κατάλαβαν στην Κουμουνδούρου ότι η ΝΔ την έχει καταβρεί με τις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις παρακολουθεί αδιαλείπτως. Και αποφάσισαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στα στελέχη για να μην την ξαναπατήσουν.

Αλλά τους προέκυψε ο Νίκος Φίλης. Που κι αυτός σε κομματική εκδήλωση τα έριξε στον Τσίπρα για τις υποχωρήσεις του απέναντι στην Εκκλησία. Και ναι, ο τομεάρχης Παιδείας... ήθελε να την πατήσει! Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως.