Η επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στη Λάρισα συνέπεσε με τις ανακοινώσεις του ανοίγματος του αθλητισμού. Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το ενδιαφέρον στοιχείο της συγκεκριμένης επίσκεψης, η οποία, σημειωτέον, διήρκεσε τρεις ολόκληρες ημέρες.

Είναι γνωστό πως ο άλλοτε γραμματέας της Ν.Δ. διατηρεί ένα πολύ ισχυρό δίκτυο φίλων (και) στη Λάρισα, προεξάρχοντος του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., Χρήστου Καπετάνου, ο οποίος την επόμενη φορά θα «ρίξει τα ζάρια του» στη γαλάζια λίστα, φλερτάροντας μία από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στο Κοινοβούλιο. Ισως αυτός λοιπόν να είναι ο λόγος που κάποια «επώνυμα στελέχη» διέδιδαν στην πιάτσα πως η τριήμερη επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη είχε στόχο την προώθηση της υποψηφιότητας Καπετάνου. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το ασπάζονται οι τρεις νυν βουλευτές της Ν.Δ. Άλλωστε, τόσο ο Χρήστος Κέλλας όσο και η Στέλλα Μπίζιου έδωσαν το «παρών» σε κάποιες από τις εκδηλώσεις στις οποίες παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, με την τελευταία, μάλιστα, να βγάζει και δελτίο Τύπου, εκθειάζοντας το έργο του στο υπουργείο.

Ο Αυγενάκης συναντήθηκε επίσημα και με τον Κώστα Αγοραστό, με τον οποίο ανακοίνωσαν νέα μεγάλα αθλητικά έργα στον νομό, ενώ ιδιαίτερο τετ-α-τετ είχε και με το νέο μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μπουχλαριώτη. Τώρα, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν, αυτό ανήκει μάλλον στην οπτική με την οποία επιλέγουν να βλέπουν τα πράγματα…