Σε εκδηλώσεις της αστυνομίας παραβρέθηκαν μαζί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος,  ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, και πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Σ’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκαν τέσσερις εκπρόσωποι της κυβέρνησης τιμώντας την μεγάλη προσφορά την Ελλήνων Αστυνομικών στο κοινωνικό σύνολο.

Σε ανάρτησή του μάλιστα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο «αντάμωμα» τόσο με τον υπουργό, όσο και με τις δύο κυρίες που εκπροσωπούσαν την κυβέρνηση και τα υπουργεία τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους αστυνομικούς σημειώνοντας:

«H Ελληνική Αστυνομία, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό των πολιτών, αποτελώντας την ασπίδα της ελληνικής ευνομούμενης Πολιτείας απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας και παραβατικής συμπεριφοράς.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που με υψηλό επαγγελματισμό, υπομονή, σύγχρονες μεθόδους και αξιοποιώντας την τεχνολογία, προάγουν το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνικού λαού».

 Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά:

Σήμερα είχα την τιμή να παραβρεθώ στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της «Ημέρας Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, παρακολούθησα την τελετή εγκαινίων του νέου Εκθεσιακού Χώρου της Συλλογής Ιστορικών Κειμηλίων Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και περιηγήθηκα.

H Ελληνική Αστυνομία, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό των πολιτών, αποτελώντας την ασπίδα της ελληνικής ευνομούμενης Πολιτείας απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας και παραβατικής συμπεριφοράς.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που με υψηλό επαγγελματισμό, υπομονή, σύγχρονες μεθόδους και αξιοποιώντας την τεχνολογία, προάγουν το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνικού λαού.