Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με μια ανάρτηση στο twitter απάντησε στα «καρφιά» του ΣΥΡΙΖΑ στο σποτ για τον εμβολιασμό.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε: «Η χρήση μίας απομονωμένης φράσης μου, εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να πείσει έστω και έναν συμπολίτη μας ακόμη να εμβολιαστεί, καλοδεχούμενη».

Επίσης, στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ «για την πρωτοβουλία του επιτέλους να κάνει σποτ προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί», συμπληρώνοντας πως «η χρήση μίας απομονωμένης φράσης μου, εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να πείσει έστω και έναν συμπολίτη μας ακόμη να εμβολιαστεί, καλοδεχούμενη».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε» το σποτ του κόμματος για τον εμβολιασμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. To κεντρικό μήνυμα ήταν «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή» και στο «πίσω μέρος» του σποτ ακούγεται η φράση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη «δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις» και με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ τον «τρολάρει».