Επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από τα εμβόλια.

Με ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης επιχειρεί να καταρρίψει το αφήγημα του κ. Πολάκη σχετικά με τα μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να έχουν ενταχθεί στη μάχη κατά της πανδημίας, αντί των εμβολίων.

«Ο εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν Συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών. Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών…», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.


Σημειώνεται επίσης πως σε μία από τις φωτογραφίες που έχει κοινοποιήσει ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter του απεικονίζεται σχόλιο του Παύλου Πολάκη σε ερώτηση πολίτη για το εάν έχει κάνει το εμβόλιο να απαντά «όχι» και πως ο ίδιος θα αποφασίσει μετά τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

polakis2

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σκληρή κόντρα για τα εμβόλια, μετά την τοποθέτηση του Πολάκη ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει επίθεση στον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που στην ομιλία του στη Βουλή, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, έκανε αναφορά στους εμβολιασμούς και δήλωσε… αρνητής.