Δευτέρα μεσημέρι θα δώσει την πρώτη μάχη …το ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πρόκειται για την πρώτη επερώτηση για το 2022 που θα συζητηθεί υπό τις οδηγίες και κατευθύνσεις, Ανδρουλάκη. Η ομάδα του νέου προέδρου θα κατέβει στην Ολομέλεια για να ζητήσει ενημέρωση από τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Επενδύσεων, Εργασίας Οικονομικών και Περιβάλλοντος σχετικά με την απραξία της κυβέρνησης μπροστά στο τσουνάμι της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας.

Ενδιαφέρον έχει, ποιους θα τοποθετήσει να μιλήσουν στην συζήτηση, καθώς έχει αναθέσει σε νέα πρόσωπα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Ήδη έχουν πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της αγοράς, εργαζόμενους και επιστημονικές οργανώσεις. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ενόψει και της επίκαιρης επερώτησης του Κινήματος προς την Κυβέρνηση.

Όλες οι προτάσεις εργαζομένων και φορέων θα συνεκτιμηθούν και θα συμπεριληφθούν στις τελικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο επικεφαλής της Κ.Ο. Μιχάλης Κατρίνης, η γραμματέας της Κ.Ο. Ευαγγελία Λιακούλη, οι αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί τομεάρχες Ανάπτυξης, Εργασίας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Απόστολος Πάνας, Γιώργος Μουλκιώτης και Γιώργος Αρβανιτίδης αντίστοιχα, καθώς και οι αρμόδιοι τομεάρχες Γιάννης Κουτσούκος (Οικονομικών) Απόστολος Πόντας (Ανάπτυξης), Στέφανος Κομνηνός (Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας) και Χρήστος Μέγας (Εργασίας).