Θα είχε, αν µη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρον να ξεκαθαρίσουµε ορισµένα πράγµατα σχετικά µε το περιβόητο σποτ της Ν.∆. για τα Rafale, για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε στον τάκο την Πειραιώς και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.∆., Νίκο Ρωµανό.

Κατ’ αρχάς, το βίντεο αυτό δηµιουργήθηκε εντελώς στο τζάµπα, από τους συνεργάτες του Ρωµανού στο «γαλάζιο» στρατηγείο. Από κει και πέρα, επρόκειτο για ένα εθνικό ζήτηµα, το οποίο σίγουρα ξεπερνά για οποιονδήποτε σώφρονα νου τις κοµµατικές ταµπέλες. Ωστόσο, όπως και να το δει κανείς, την εξέλιξη αυτή την πιστώνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσωπικά ο πρωθυπουργός.

Αλλωστε, και η Κουµουνδούρου δεν έδινε στη δηµοσιότητα ανάλογα σποτάκια µε τα επιδόµατα τα οποία κατά καιρούς θέσπιζε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειµένου να υπογραµµίσει την κοινωνική του πολιτική; Κάπου έλεος δηλαδή... Η αλήθεια βεβαίως κρύβεται αλλού.

Αυτό, βλέπετε, που πραγµατικά πείραξε την αξιωµατική αντιπολίτευση ήταν το γεγονός ότι σε µια µέρα που κατά κοινή οµολογία δηµιουργούσε εικόνες ενότητας και συγκίνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και πάλι στο πολιτικό περιθώριο, έχοντας να προβάλει επικοινωνιακά το ίδιο εικοσιτετράωρο την παράσταση διαµαρτυρίας έξω από τον Αρειο Πάγο για την υπόθεση Βαξεβάνη. Κάτι που βεβαίως δεν αφορά ούτε τους θυρωρούς της Κουµουνδούρου.

Από τη µια, η φωτογραφία του πιλότου µε το κοριτσάκι του και, από την άλλη, οι παροξυσµοί του Πολάκη. ∆ιαλέγετε και παίρνετε...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 22/1