Το παρασκήνιο της πώλησης του τότε καναλιού «Έψιλον» από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη στον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, μας μεταφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως αναφέρει η στήλη, η συζήτηση μεταξύ των δύο επιχειρηματιών ξεκίνησε με μεσολάβηση της τότε κυβέρνησης Τσίπρα, ενώ, σύμφωνα πάντα με το big mouth, πολλά από τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου και σε κάποιες από τις συναντήσεις μετείχε και ο τότε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. «Αν, δεν με απατά η μνήμη μου, εκείνη την περίοδο στενός (αν όχι ο στενότερος) συνεργάτης του Βρυώνη, ήταν ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο διατηρούσε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας το τότε Μαξίμου», σημειώνει η στήλη με νόημα. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Αυτές τις μέρες στριφογυρίζουν διάφορα στο μυαλό μου που σχετίζονται με την διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Ένα από αυτά που θυμήθηκα αφορά το παρασκήνιο της πώλησης του τότε καναλιού «Έψιλον» από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη στον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ξεκίνησε με μεσολάβηση της τότε κυβέρνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, πολλά από τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου. Επίσης, σύμφωνα με το παρασκήνιο εκείνης της περιόδου σε κάποιες από τις συναντήσεις μετείχε και ο τότε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Αν, δεν με απατά η μνήμη μου, εκείνη την περίοδο στενός (αν όχι ο στενότερος) συνεργάτης του Βρυώνη, ήταν ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο διατηρούσε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας το τότε Μαξίμου.

! Θυμάμαι ένα δείπνο κάπου στο Χαλάνδρι την επίμαχη περίοδο της πώλησης του «Έψιλον» στον Σαββίδη με την εξής ενδιαφέρουσα σύνθεση: Μανώλης Πετσίτης (συμμαθητής του Νίκου Παππά), Αρτέμης Αρτεμίου (φίλος του Παππά και δικηγόρος με ειδίκευση στην δημιουργία off shore εταιρειών) και Φίλιππος Βρυώνης (καναλάρχης).