Από τις πλέον «εντυπωσιακότερες» ήταν η χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Παράλληλα, εκτός από «εντυπωσιακή» ήταν και… ημιτελής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ανέβηκε στο βήμα και παρέμεινε εκεί για μία ώρα, παρά το γεγονός ότι η ομιλία του είχε διακοπεί από τον Προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ο Παύλος Πολάκης πήρε τον λόγο στη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο και άρχισε να μιλά για την υπόθεση Novartis, αρνούμενος να κατέβει από το βήμα ακόμα κι όταν του έγινε επίπληξη.
Εν συνεχεία, του έκλεισαν το μικρόφωνο αλλά εκείνος αποφάσισε να στήσει το δικό του σόου, κάνοντας … κατάληψη στο βήμα, παραμένοντας σε αυτό επί μία ώρα!

Διεκόπη η συνεδρίαση - Συνεχίζεται σήμερα

Η λύση δόθηκε με τη διακοπή της συνεδρίασης για σήμερα, αφού ο Παύλος Πολάκης αρνιόταν να κατέβει από το βήμα της Βουλής.

Και όλα αυτά παρότι ο προεδρεύων είχε διακόψει τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, η στάση του Πολάκη φαίνεται πως έφερε σε αμηχανία και δύσκολη θέση και κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η κ. Γεροβασίλη, όσο και ο κ. Σαρακιώτης του ζήτησαν να κατέβει από το βήμα, μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του στη συνέχεια όχι μόνο στήριξε αλλά δικαιολόγησε κιόλας τη στάση Πολάκη.