Η ΕΣΗΕΑ κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλει ένα φρένο σε κάποιους «δημοσιογράφους» οι οποίοι χρησιμοποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ με απροκάλυπτο τρόπο, προκειμένου να συντονίζουν με την ιδιότητα του «συντρόφου» του κόμματος τις εκδηλώσεις της Κουμουνδούρου.

Το κωμικά οξύμωρο είναι πως αυτοί οι «συνάδελφοι», που σιτίζονται από τα ταμεία της Κουμουνδούρου, έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε όλους τους άλλους που εργάζονται σε ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, προπαγανδίζοντας την «καραμέλα» του ΣΥΡΙΖΑ πως, τάχα μου, είναι «τσιράκια» του συστήματος, «παπαγαλάκια» του Μεγάρου Μαξίμου ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο αισχρό και συκοφαντικό ισχυρίζονται, για να ικανοποιήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι δυνατόν η Κουμουνδούρου να οργανώνει εκδηλώσεις δυσφήμησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος στην Ελλάδα, επειδή έτσι τη βολεύει και τη συμφέρει για να δικαιολογήσει την αντιπολιτευτική της ανεπάρκεια, και σε αυτές να συμμετέχουν πρόσωπα που φέρουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου και μάλιστα να υπερθεματίζουν προς αυτή την κατεύθυνση, με την υπεράσπιση μιας γενικευμένης ισοπέδωσης του κλάδου μας.

Αν οι «έμμισθοι» υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνουν τους «τάχα μου» αντικειμενικούς δημοσιογράφους, έχουν κάτι να πουν εναντίον όλων των υπόλοιπων συναδέλφων τους, ας το κάνουν με στοιχεία και ονόματα. Όχι να προσβάλλουν γενικώς και αορίστως όσους δεν εργάζονται στην «Αυγή» ή στο «Κόκκινο» ή όπου αλλού τους βρήκε δουλειά το κόμμα, με τον όρο να βρίζουν όλους τους άλλους. Έλεος πια.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 29/1