Σε μια αποκάλυψη για τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η στήλη big mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην στήλη, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής παρότι τέθηκε εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει να συμμετέχει επίσημα σε εκδηλώσεις των τοπικών οργανώσεων της Κουμουνδούρου, στις οποίες αναφέρεται ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με το big mouth σημειώνει ότι ο Τσίπρας έκανε πως τον διέγραψε και ο άλλος τάχα μου πως αποδέχτηκε την τιμωρία του.

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε στα σοβαρά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις το από το βήμα της Βουλής.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων της περιοχής με θέμα «Η Αριστερά του 21ο Αιώνα και το κόμμα της νέας Αριστεράς».

Δείτε τι γράφει τo big mouth για την διαγραφή Κουρουμπλή

Αν νομίζετε πως ο Α. Τσίπρας διέγραψε στα σοβαρά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος. Και μπορώ να σας αποδείξω με «ονόματα και διευθύνσεις» το κωμικό της διαγραφής του, που προσιδιάζει με αυτό που λέμε «ολίγον έγκυος». Συνήθως, όταν διαγράφεις έναν βουλευτή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και για απρέπεια, θεωρώντας πως η δημόσια στάση του δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος τότε τον θέτεις στο περιθώριο γενικώς. Τουλάχιστον μέχρι να εκτίσει την ποινή του βρε αδερφέ. Στην περίπτωση του Π. Κουρουμπλή, ο Τσίπρας έκανε πως τον διέγραψε και ο άλλος τάχα μου πως αποδέχτηκε την τιμωρία του. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς πως ενώ ο Π. Κουρουμπλής «τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ» την ίδια στιγμή να είναι πρώτη μούρη στις εκδηλώσεις των οργανώσεων του κόμματος και να αναλύει ως βουλευτής ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο της Αριστεράς όταν ξαναγίνει κυβέρνηση. Και επειδή εδώ γράφουμε με ντοκουμέντα σας παραθέτω τα εξής αδιάψευστα στοιχεία. Ο Π. Κουρουμπλής την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων της περιοχής με θέμα «Η Αριστερά του 21ο Αιώνα και το κόμμα της νέας Αριστεράς». Μάλιστα, στην τοποθέτηση του ανέφερε πως «πρέπει να κάνουμε τάλιρα το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για να γίνεται κατανοητό και να πάψουμε να βυζαντινολογούμε» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι κυβερνώσα αριστερά ή θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα αυτοθαυμάζονται τα στελέχη του και θα θεωρούν ότι είναι οι πιο αμόλυντοι όλων των ανθρώπων και όλων των πολιτών».