5118783
Παραπολιτικά

Εξώδικο Μαρκόπουλου σε Ηλιόπουλο –Ζητά από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει βαρύτατους χαρακτηρισμούς που του απηύθυνε

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ

Με εξώδικη διαμαρτυρία αντέδρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, απέναντι στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, όταν ο δεύτερος σε τηλεοπτική τους εμφάνιση του απεύθυνε βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Με την εξώδικη διαμαρτυρία του ο κ. Μαρκόπουλος ζητά από τον κ. Ηλιόπουλο να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, όπως «κανίβαλος» και «πληρωμένος τυμβωρύχος» καθώς δεν αρμόζουν στον πολιτικό διάλογο, αποδεικνύοντας, όπως σημειώνει μάλιστα και σε σχετική του ανάρτηση, πως ο πολιτικός πολιτισμός μπορεί να νικήσει το λάθος.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο. Το να το διορθώνεις δείχνει μεγαλοψυχία και  γενναιότητα. Σήμερα το πρωί με εξώδικη διαμαρτυρία δια του δικηγόρου μου Δημήτρη Γιάννου κάλεσα τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο να αποδείξει πως ο πολιτικός πολιτισμός μπορεί να νικήσει το λάθος. Τον καλώ λοιπόν  να ανακαλέσει τα όσα βαριά κι αναληθή είπε εις βάρος μου στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 και την εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά. Διότι φράσεις του τύπου «είσαι κανίβαλος» ή «είσαι πληρωμένος τυμβωρύχος» δεν αρμόζουν στον πολιτικό διάλογο».