Στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης πήγε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, για να παρακολουθήσει το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναιτωλικού, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε στο big mouth, o Λιβανός αποφάσισε να πάει στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας.

«Ο Λιβανός που είναι πολιτικό ον, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά από χθες κιόλας, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία»,σχολιάζει η στήλη.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, κατηφόρισε προς το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όχι, δεν αποφάσισε να γίνει προπονητής, ούτε φυσικά να παίξει μπάλα. Ο λόγος της εκεί παρουσίας του, είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αναμετρούνταν με τον Παναιτωλικό. Έχοντας χρόνο, αλλά και θέλοντας να ξεφύγει από την πίεση του δύσκολου τριημέρου, αποφάσισε να πάει στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας. Ο Λιβανός που είναι πολιτικό ον, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά από χθες κιόλας, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του στην Αιτωλοακαρνανία.