Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Σπήλιου Λιβανού στο παλαιό δημαρχείο του Αγγελοκάστρου, όπου έκανε τον απολογισμό του έργου του για την 4ετή κοινοβουλευτική του θητεία και παράλληλα παρουσίασε το έργο του για τον εκσυγχρονισμό των τοπικών αρδευτικών δικτύων, όπως και για το μεγάλο αρδευτικό έργο 11 Α κάτω Αχελώου.

Οι παραγωγοί και οι κάτοικοι του Αγγελοκάστρου ενημερώθηκαν από τον πρώην υπουργό, όχι μόνο για το εκσυγχρονιστικό αυτό έργο του τοπικού αρδευτικού και οδικού δικτύου, αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ και την ανάγκη δημιουργίας συλλογικών σχημάτων για την αντιμετώπιση του διεθνούς και εγχώριου ανταγωνισμού.

Ο Σπήλιος Λιβανός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον τριπλασιασμό των κονδυλίων χρηματοδότησης των νέων αγροτών στην περιοχή, έργο, όπως τόνισε, ζωτικής σημασίας για την αναζωογόνηση της αγροτικής & κτηνοτροφικής παραγωγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους φίλους ζωής και συναγωνιστές για την στήριξη και την παρουσία τους στην χθεσινή...

Δημοσιεύτηκε από Σπήλιος Λιβανός στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής έχει ξεκινήσει με ταχείς ρυθμούς την προεκλογική του εκστρατεία στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με περιοδείες και  συγκεντρώσεις στα χωριά, όπου μιλά για το κυβερνητικό έργο, αλλά και τις δικές του παρεμβάσεις με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτιών και την ενίσχυση του αγροτικού κλάδου. 

Η #ΚΑΤΟΧΗ είναι δύναμη αγροτικής ανάπτυξης! Μαζί με τους παραγωγούς - καλούς φίλους μιας ζωής - λύνουμε προβλήματα,...

Δημοσιεύτηκε από Σπήλιος Λιβανός στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Ο Σπήλιος Λιβανός βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και στις περιοχές Βονιτσα, Λεπενού, Μάστρο, Κατοχή. 

Σήμερα, στην λαϊκή αγορά του #Μεσολογγίου συνάντησα κατοίκους της περιοχής, #εμπόρους, #παραγωγούς & καταναλωτές, οι...

Δημοσιεύτηκε από Σπήλιος Λιβανός στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023