Tην επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να μην κάνει καμία υποστηρικτική δήλωση  για τους Βενιζέλο – Λοβέρδο σχετικά με την υπόθεση Novartis, σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr.

«Αντ΄ αυτού διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι ετοιμάζεται να μεταγράψει τον υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Τον Κοντονή, που ήταν αναπόσπαστο μέλος της κυβέρνησης που έστησε τη σκευωρία κατά των δέκα πολιτικών της αντιπάλων», αναφέρει η στήλη και σημειώνει  Ανδρουλάκης, προφανώς και δεν έχει αντιληφθεί τη ζημιά που μπορεί να κάνει στο ΠΑΣΟΚ, η έλευση του Σταύρου Κοντονή. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Έχουν περάσει κάμποσες μέρες από τον ενταφιασμό της υπόθεσης Novartis και ακόμη δεν έχουμε ακούσει, ούτε μια λέξη από τον σύντροφο Ανδρουλάκη, υποστηρικτική για τους Βενιζέλο – Λοβέρδο. Αντ΄ αυτού διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι ετοιμάζεται να μεταγράψει τον υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Τον Κοντονή, που ήταν αναπόσπαστο μέλος της κυβέρνησης που έστησε τη σκευωρία κατά των δέκα πολιτικών της αντιπάλων. Ναι, τον υπουργό που μαζί τον Μίμη Παπαγγελόπουλο, άγρια μεσάνυχτα είχαν επισκεφτεί τον Τσίπρα, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Μάλιστα αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Κοντονής, δεν προκύπτει από κάπου ότι διαφώνησε με τα όσα έλεγε ο Παπαγγελόπουλος, ούτε φυσικά με το όλο «στήσιμο» της ιστορίας. Ο Ανδρουλάκης, προφανώς και δεν έχει αντιληφθεί τη ζημιά που μπορεί να κάνει στο ΠΑΣΟΚ, η έλευση του εμπαθούς Ζακυνθινού πολιτικού. Ούτε θεωρεί απρέπεια έναντι του Βενιζέλου και το Λοβέρδου, μόνο και μόνο ότι συνομιλεί με τον άνθρωπο που συμμετείχε ως υπουργός και δη επί της Δικαιοσύνης, σε μια κυβέρνηση που ήθελε να τους πάει φυλακή. Περί ορέξεως, είπαμε, κολοκυθόπιτα!!!