Kαλά τα δηµοσιεύµατα και τα σχόλια περί επιθυµίας πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Χρυσόγονος ή ο Κοντονής ή ακόµη και ο Πανούσης, ο οποίος συνεργάστηκε µε την πρώτη εκδοχή της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, να ενταχθούν στο ΚΙΝ.ΑΛ.ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, µε φόντο τη δυναµική που αναπτύσσει ο χώρος µετά τις εσωκοµµατικές κάλπες.

Το ερώτηµα που τίθεται, ωστόσο, είναι -αν και εφόσον υπάρχει σοβαρή βάση σε ό,τι αφορά το σύνολο των σχετικών ζυµώσεων- πώς θα καταφέρουν οι προαναφερθέντες να συµβαδίσουν µεταξύ τους, αφού στο παρελθόν έχουν εµπλακεί σε δηµόσιες αντιπαραθέσεις. Για παράδειγµα, Πανούσης και Χρυσόγονος έχουν επικρίνει εντόνως τον πρώην υπουργό ∆ικαιοσύνης για µια σειρά από κεντρικές επιλογές του και, ως εκ τούτου, θα έχει πολύ µεγάλο ενδιαφέρον να δούµε αν όλα αυτά θεωρούνται περασµένα-ξεχασµένα, που έλεγε και η Καίτη Γαρµπή. Από'κει και πέρα, µόνο γέλιο µπορούν να προκαλέσουν τα γλυκά µάτια που κάνει ο Κύρτσος στην πλευρά του προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, αφού το τελευταίο που θέλει ο δεύτερος είναι να ταυτιστεί µε ξεπεσµένους γυρολόγους της «δεξιάς πολυκατοικίας».

Για την ιστορία, το µεταξύ τους ραντεβού έλαβε χώρα στο πολιτικό στέκι της Μαντζάρου 3, όπου πριν από λίγο καιρό ο Ανδρουλάκης είχε συναντήσει τον διευθυντή Ενηµέρωσης του ΣΚΑΪ, Βασίλη Παπαδρόσο, και τη Σία Κοσιώνη.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19/2