Και μιας και θυμήθηκα τον πρόεδρο Πάνο -που, αν κρίνω από τις αναρτήσεις του στα social media, μετά την πολιτική αποφάσισε να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου, όπως αυτή που έκανε η παλιά στενή του συνεργάτιδα, την οποία μετά έβριζε, Έλενα Κουντουρά- προφανώς θεωρεί ότι είναι ένας καλός δρόμος για να επιστρέψει στη Βουλή (στη χειρότερη, στην Ευρωβουλή), μήπως και αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον το βήμα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά την απώλεια της βουλευτικής ασυλίας ο αξέχαστος πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έχει απολέσει τη φυσιογνωμία του.

Στις αναρτήσεις του μου θυμίζει τη φίλη μου τη Νίνα Βλάχου και τις κοσμικές σελίδες με τις μεγάλες φωτογραφίες των επωνύμων. Πού είναι αυτά τα επαναστατικά τιτιβίσματα του Πάνου, με τα CDS, τους νταβατζήδες, τους απατεώνες κ.ο.κ.; Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία που αντιμετωπίζει χωρίς την ασυλία ο πρόεδρος, ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι μας λείπει. Και επειδή είναι κλάσεις ανώτερος, και ως άντρας (όμορφος εννοώ) και ως πολιτικός, από την ακροδεξιά Κουντουρά, δεν νομίζω ότι θα είχε και μεγάλο κόστος ο Τσίπρας, αν του έδινε μια θέση είτε στο Επικρατείας (εκλόγιμη φυσικά) είτε στο ευρωψηφοδέλτιο.

Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, του το χρωστά κιόλας, αφού, αν δεν ήταν ο Πάνος, ο πρόεδρος Αλέξης δεν θα είχε γίνει επίτιμος πρόεδρος ούτε στο δεκαπενταμελές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 26/3