Η ταβέρνα «Το πατρικό μας» στους Δελφούς έγινε δημοφιλές σημείο συνάντησης κατά τη διάρκεια των εργασιών του ομώνυμου Φόρουμ, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, εκεί έστρωσαν τραπέζι για τους συνεργάτες τους, προχθές, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος-σε χωριστά τραπέζια, εννοείται. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν ουκ ολίγα κατάκοπα στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Η ταβέρνα «Το πατρικό μας» στους Δελφούς έγινε δημοφιλές σημείο συνάντησης κατά τη διάρκεια των εργασιών του ομώνυμου Φόρουμ. Εκτός των άλλων, ο λόγος ήταν προφανής: Ήταν το πρώτο μαγαζί στο οποίο κατέληγαν δύο βασανιστικοί δρόμοι-με ανηφόρες, κατηφόρες και τα συναφή-, από τα συνεδριακά κέντρα. Εκεί έστρωσαν τραπέζι για τους συνεργάτες τους, προχθές, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος-σε χωριστά τραπέζια, εννοείται. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν ουκ ολίγα κατάκοπα στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών. Για την ιστορία, η διεύθυνση της ταβέρνας-που την εντόπισε ένας αποκαμωμένος διευθύνων μεγάλης επιχείρησης-, είναι Βασιλέως Παύλου και Φρειδερίκης γωνία, αριθμός 69…