Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του Κοινοβουλίου η σύμπραξη και η συνεργασία, που επιχειρείται μεταξύ εκλεγμένων εκπροσώπων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη ψήφισαν συνολικά 1.050 υπάλληλοι. Ο συνδυασμός της Νέας Δημοκρατίας έλαβε 630 ψήφους ποσοστό 56%.

Εδώ όμως αρχίζουν τα όργανα. Με 56% η Νέα Δημοκρατία θα εξασφάλιζε 4 από τις 7 έδρες και θα εξέλεγε πρόεδρο. Όμως οι ζυμώσεις μεταξύ των εκπροσώπων που εξελέγησαν και ορισμένοι χαρακτηρίζουν ως πρόβα τζενεράλε της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ, έβγαλαν άλλα αποτελέσματα στην ψηφοφορία για τη συγκρότηση προεδρείου.

Ένας από τους κατέχοντες τις τέσσερις έδρες, φέρεται να προσεγγίστηκε από τους εκλεγμένους της μειοψηφίας για να μη βγει πρόεδρος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Και όπως επίσης φαίνεται, εκείνος ενέδωσε, προβάλλοντας και υπερψηφίζοντας… τη δική του υποψηφιότητα στην ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας!

Οι ψήφοι ήταν τρεις υπέρ του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, τρία λευκά και μία ψήφους του διασπαστή στον εαυτό του!

Το έργο πρόβα τζενεράλε της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ θα συνεχιστεί και σήμερα όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, για το αν θα υπάρξει αποτέλεσμα ή θα γίνουν εξαρχής νέες εκλογές.