Τις σκέψεις του πρωθυπουργού για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μας μεταφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr. Όπως διαβάζουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι μελετά σοβαρά τις εισηγήσεις που τον προτρέπουν να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με την στήλη αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις του πρωθυπουργού, είναι αν πραγματικά σε αυτή τη φάση είναι αναγκαίες οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Προς το παρόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να μην έχει καταλήξει στο τι θα κάνει.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth 

Αφού φρόντισε να δώσει τέλος σε κάθε σχετική συζήτηση που αφορά στο ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, τώρα, ο πρόεδρος Μητσοτάκης φαίνεται ότι μελετά σοβαρά τις εισηγήσεις που τον προτρέπουν να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Μάλιστα, κάποιοι λένε (όχι λίγοι) ότι το σκέφτεται, αν και έχει κατά νου, το κακό προηγούμενο του Σαμαρά, ο οποίος λίγο πριν χάσει τις εκλογές είχε κάνει ένα άνευ ουσίας ανασχηματισμό. Ωστόσο, αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις του πρωθυπουργού, δεν είναι όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, αλλά αν πραγματικά σε αυτή τη φάση είναι αναγκαίες οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Προς το παρόν, ο πρόεδρος Κυριάκος δείχνει να μην έχει καταλήξει στο τι θα κάνει. Το πιθανότερο είναι όσο βρίσκεται στο σπίτι του στο Ακρωτήρι (εκεί θα περάσει ο πρωθυπουργός με την οικογένεια το Πάσχα) να λάβει γενικώς αποφάσεις, που δεν περιορίζονται μόνο στον ανασχηματισμό.