Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Κουμουνδούρου το χουνέρι που έπαθε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη περιοδεία του στα Χανιά, όταν εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες να έχει διάλογο με έναν έμπορο της περιοχής που... αυθορμήτως βγήκε από το μαγαζί του για να του πει σε πόσο άθλια κατάσταση έφερε τους επαγγελματίες η Νέα Δημοκρατία και με πόση... αγωνία περιμένουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να τους σώσει.

Μόνο που το οργανωτικό του ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε για άλλη μια φορά θάλασσα, καθώς ο άνθρωπος που έκανε τον «αυθόρμητο» οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πως ήταν υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, και μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «S», με πλήρη και απόλυτη αποτυχία.

Το 2014 ο Κώστας Μερκουράκης παίρνει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκεται αντίπαλος του Διονύση Χατζηδάκη. Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Χατζηδάκης να συγκεντρώσει από την πρώτη Κυριακή σχεδόν 66% και ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ το... αστρονομικό 13%. Είπε να ξαναδοκιμάσει στις εκλογές του 2019 για δεύτερη φορά.

Το στραπάτσο που υπέστη, όμως, ήταν ακόμα χειρότερο, καθώς στον πρώτο γύρο ο Γιάννης Φωστηρόπουλος συγκέντρωσε περίπου 45% και ο κ. Μερκουράκης μόλις 9,97%.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 14/5